Dogan Sitesi İlkokulu
EÜAŞ YERLEŞKESİ ELBİSTAN MESLEK YÜKSEK OKULU CİVARI DOĞAN MAHALLESİ ELBİSTAN
03444212014

VİZYON

Sürekli daha iyiye ve başarıya ulaşmak için; çaba gösterilen; öğretmen, öğrenci ve velilerin birbirlerine duyarlı olduğu, teknolojiyi etkili bir biçimde kullanabilen, öğrenmeyi öğrenen, bilgiyi üreten, içinde bulunmaktan mutlu olunan, etkili bir okul olmaktır.

MİSYON

İlköğretimin genel amaçları doğrultusunda her çocuğu; kişisel, insan ilişkileri, toplumsal ve ekonomik hayat bakımından çağımızın ihtiyaçlarına göre yetiştirip, kendileriyle uyumlu, öz güveni olan, araştırıcı, sorumluluk sahibi iyi bir insan olarak orta öğretim kurumlarına yönlenmelerine katkıda bulunmaktır.

Öğretim Şekli :NORMAL EĞİTİM

NORMAL EĞİTİM

KALORİFERLİ

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

İLÇE MERKEZİNE 14 KM UZAKLIKTADIR. EÜAŞ İŞÇİ LOJMANLARI İÇERİSİNDE BULUNMAKTADIR. ELBİSTAN MESLEK YÜKSEK OKULU İLE AYNI YERDE BULUNMAKTADIR.

ELBİSTAN TÜRKİYE´NİN SAYILI İLÇELERİNDEN BİRİDİR. 150.000 NÜFUSLU BİR İLÇEDİR.

TÜBİTAK BİLİM FUARLARI